26 Şubat 2015 Perşembe

Sosyal Medyada Paylaşım Yaparak Para Kazanmak

https://netlioo.com/register/20152015
Tüm dünya artık sosyal ağ çatısı altına girdi. Dünyada internet kullanıp da twitter ve facebook hesabı olmayan neredeyse yok denecek kadar az. Bir günde milyonlarca twit atılıyor, milyonlarca paylaşım yapılıyor. Artık şirketler de bundan faydalanma çabasında. Firmalar ve bu sistemler kazançları dağıtarak daha fazla kazanma çabasında.

Şimdi gelelim kullanıcıların bu kazançtan nasıl faydalanacağı konusuna. Bu güne kadar birçok sistem duymuşsunuzdur. Çok büyük kazançlar elde edeceğinizi ifade ederek sizi heyecanlandırırlar. Ama işin arkasında bir sürü ayrıntı vardır ve sonuç genelde hayal kırıklığıdır.

Bahsedeceğimiz sistemin adı Netlioo. Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok çünkü bir cümleye sığacak kadar basit. Başlıkta da belirttiğim gibi paylaşım yaparak kazanıyorsunuz. Bir Facebook ya da Twitter hesabınızın olması yeterli. Netlioo sayfanızda Sosyal Ağlardan Kazan bölümündeki kampanyaları paylaşarak kazanç elde edebiliyorsunuz.

Öncelikle Netlioo'ya davetiye koduyla üye olun. Davetiye Kodu 20152015 Üyelik tamamen ücretsiz. Üye formunu doldurunca e-posta adresinize aktivasyon linki geliyor. Linki tıklayıp hesabınızı aktif hale getirdikten sonra işleminiz tamamlanıyor.


https://netlioo.com/register/20152015


Sayfaya girdiğinizde biraz kurcalayarak herşeyi çözebilirsiniz zaten. O yüzden burda fazla ayrıntıya girmiyorum. Üye girişi yaptığınızda sayfada görürnen Sosyal Ağlarda Kazan sekmesini tıklayın. Açılan sayfada kampanyalar göreceksiniz. Maus imlecini kampanyaların üzerine getirdiğinizde facebook ya da twitter ikonları çıkar. Tıklayıp paylaştığınızda orda belirtilen puanlar hesabınıza ekleniyor. İşte bu kadar basit.

https://netlioo.com/register/20152015

Üye olduğunuzda ilk yapacağınız iş davetiye kodu almak olmalı. Siz de birilerini üye yapın. Onlar da kazansın. Tabi onlar kazandıkça size de kazanıyorsunuz. Herkes birbirine kazandırıyor. Üye olurken davetiye koduyla üye olun ve siz de birilerini üye yapın.

Aslında ben size Netlioo'nın sadece sosyal ağlardan kazanma kısmından bahsettim. Netlioo çok daha büyük bir proje. Bu işe daha fazla eğilmek isterseniz bu konuyu ayrıntılı olarak anlattığımız İnternetten Para Kazanma Yöntemleri makalesine bakabilirsiniz ya da Netlioo sayfanızdaki Nasıl Çalışır? bölümünü inceleyebilirsiniz. Şimdiden bol kazançlar arkadaşlar. Netlioo'ya üye olmak için tıkla.

https://netlioo.com/register/20152015

1 yorum:

  1. netlioyu boşverde sen nasıl hesabına google adsenseyı onaylattırdın bende blogger uzerınden yazıp çızıyom ama sureklı hesabımın ıncelendığini yazıyor bana anlatırmısın ızledığin yol nedır ızledığim arastırdığim blogların pek azı google adsenseden reklam alıyor cevap yazmak ıçın ibrahimtop149@gmail.com eposta yollarsan sevınırım google adsense basarını

    YanıtlaSil