20 Şubat 2015 Cuma

Netlioo'dan daha çok kazanmak için ne yapmalıyım?


Merhaba değerli Netlioo üyeleri. Netlioo ile tanıştığımız için hepimizin şanslı kişiler olduğumuzu düşünüyorum. Yaklaşık 10 yılı aşkın bir süredir internet girişimciliği ile uğraşan biri olarak tecrübelerimi göz önünde bulundurduğumda, Netlioo'nun bu güne kadar gördüğüm en kolay ve hızlı kazandıran bir sistem olduğunu hiç tereddütsüz söyleyebilirim.

Netlioo ile tanışıp da beklentileriniz doğrultusunda kazanamıyorsanız, sistemi yeterince anlayamamış olabiliriz ya da bu konuda daha iyi bir çalışma sitili geliştirmemiz gerekiyordur. Bu yüzden netlioo üyelerinin çalışma fikirleri hususunda birbirleriyle fikir alışverişi yapmaları, tavsiyelerde bulunmaları, bana göre büyük önem taşımaktadır.

Ben netlioo ile tanışalı 1,5 ay gibi bir süre olmasına rağmen şu an itibariyle 463 alt üyem var. Bu sürede bunun iyi bir rakam olduğunu düşünüyorum. Belki çok daha fazla üyeye sahip olan arkadaşlar vardır bunu bilemiyorum. Benim bir işim var fakat bilgisayar kullanma imkanım olduğu için çok rahat netliooya girebiliyorum. Aslında buna bile ihtiyacınız yok. Yani 24 saat bilgisayar başında olmak zorunda değilsiniz. Ben günde toplam yarım saatimi ayırıyorum netliooya ve iyi kazandığımı söyleyebilirim. Sizlere kendi çalışmalarımdan biraz bahsetmek istiyorum.

Öncelikle netlioo'yu bizim en iyi şekilde anlamamız gerekiyor arkadaşlar. Tüm ayrıntılarına kadar netlioo'nun bizlere sunduğu avantajları ve kazandırma şekillerini öğrenmemiz önem taşıyor. Biz bu detayları bilirsek herkese de iyi bir şekilde anlatabiliriz. Sistemin en güzel yanı herkesin birbirine kazandırıyor olması. Bu yüzden siz netlioo'yu birileriyle tanıştırırsanız hem ona büyük bir iyilik yapmış olursunuz, hem de kendi kazancınızı artırmış olursunuz.

Önce kendin kazan
Netlioo neredeyse tüm markalarla bir anlaşma ağı kurarak netlioo üyelerine alışverişlerde indirimler sunuyor. Bizler bu sisteme üye olan kişiler olarak muhtemelen internetten alışveriş yapıyoruzdur ya da dijital dünyanın içinde olan insanlar olarak ihtiyacımız olduğunda bizlerin de alışveriş yapama ihtimalimiz yüksektir. Zaten sistem öncelikli olarak bize alışverişimizde uygun fiyatlar sunarak avantaj sağlıyor. Bu sitelerden direk alışveriş yaparsak daha çok, netlioo vasıtasıyla alışveriş yaparsak daha az ödeyeceğiz.

Sosyal medyada kazan
Netlioo'nun kazandıran özelliklerinden biri de sosyal ağlardan kazan uygulamasıdır. Bunun için Facebook ve Twitter hesabınız olması yeterli. Sisteme her gün mümkün olduğunca girip reklam kampanyalarını paylaşın. Her paylaşımınızdan size puanlar gelecektir.

Dikkat edilmesi gereken önemli bir husus da şudur; Netlioo aslında reklam bütçelerini, sosyal medya hesapları aracılığı ile yaptıkları reklamlar karşılığında direk tüketiciye kazandırmaktadır. Bu reklam modelini Netlioo geliştirmiştir. Dünyada ilk defa kullanılmaktadır. Yani üyeleri sayesinde arkadaş tavsiyesinin değeri ile fark yaratan reklamlara aracılık ediyor. Bu yüzden sahte hesaplar Netlioo da kazanamıyor.

Alışveriş
Muhtemelen hepimiz bir sanal mağaza açmışızdır. Ziyaretçilerimiz mağazamızdan alışveriş yaptıkça malum biz kazanıyoruz. Bu konuda öncelikle çevremizden yararlanabiliriz. Etrafımızda sürekli tüketim yapan fakat almak istediği şeyi heryerde bulamayan insanlar vardır. Bunun yanı sıra herkes aldığı ürünü daha uuygun fiyata almak isteyecektir. Çevremizdeki bu kişilere bizzat sanal alışverişinde yardımcı olarak satış yapabilir ve pirim kazanabiliriz. Tanımadığımız internetten ulaşılabilecek kişilere sanal mağazamızdan alışveriş yaptırmanın etkili yolu ise yine sosyal medyadan geçmektedir. Dükkan linkini sık sık, günde birkaç defa twitter ve facebook hesabınızda paylaşın. Bir kez tıklayıp dükkana girmesi bile yeterli. Sistem kişinin ip adresini aldıktan sonra kişi bir ay içinde ilgili siteye girip alışveriş yapsa bile biz ondan yine pirim kazanıyoruz.

Sosyal ağını genişlet
Netlioo'da bize en çok kazandıracak şey sosyal ağımızdır. Gün gelip de artık hiçbirşey yapmadan bile aylık maaş alır gibi kazanmak bile hayal değil. Ne kadar çok üye yaparsak o kadar kazanacağız demektir. Bu yüzden en çok çalışmamızı alt üye yapma yönünde yapmalıyız. Peki bunu nasıl yapabiliriz. İşte önemli olan bu. Herkes farklı bir çalışma sitili kullanabilir ama ben kısaca size kendi yaptığım çalışmalardan bahsedeyim. Üye yapmanın temel öğresi netlioo'yu anlatmaktır arkadaşlar. Temel öğre bu ama önem ayrıntılarda gizli. Netlioo'yu kime ve nasıl anlatabiliriz?

Her fikrin ve projenin yayılma noktası kendi çevremizden başlar. En yakınınızdan başlayın anlatmaya. Ben şunu iddia ediyorum. Sistemi yeterince anlayıp da üye olmayacak birilerinin çok nadir olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiçbir zararı olmayan ve herkes için kazançlı bir sistem bu. Tanıdğıınız ne kadar insan varsa, aileniz, arkadaşlarınız, işyeri çevreniz, öğrenciyseniz okulunuzdaki tanıdığınız herkes kısaca karşınıza alıp da anlatabileceğiniz herkes. Sırf bu şekilde bile yüzlerce üye toplayabileceğinizi düşünüyorum.

Birebir anlatacağınız kişiler sınırlıdır fakat internette ulaşabileceğiniz milyonlarca insan var. Tabi bunlara ulaşmanın da birçok yolu var. İlk çalışma olarak çevrenize anlatmıştınız. Doğal olarak netlioo'yu tanıma ve anlatma birikiminiz artmıştır. O halde şimdi bunu internette yazarak anlatın. İnternette yazabileceğiniz çok alternatif var. Mesela forumlar. Forumların ilgili bölümlerinde yazıp anlatabilirsiniz netlioo'yu.

Yazarak anlatabileceğiniz en etkili yer kendi bloğunuzdur arkadaşlar. Çünkü kendi platformunuzda kimse sizi kısıtlayamaz, istediğiniz gibi at koşturabilirisiniz. :) Eğer bir kişisel bloğunuz varsa netlioo'yu belirli konularda burada anlatabilirsiniz. Bloğunuz yoksa bile sırf bunun için bir blog açabilirsiniz. Her yazdığınız özgün yazı zamanla arama motorlarında çıkacak. Okuyan herkes üye olmak isterse sizin alt üyeniz olacak. Tabi her yazınızda davet kodunuzu vermeyi unutmayın. mümkünse sürekli yazın. Bir süre sonra artık bıraksanız bile kendiliğinden yürüyecektir.

İnternette sistemi yeterince anlattığınızı düşünüyorsanız bu yazılarınızı sürekli sosyal medyada paylaşın. Yazılarınızı bir şekilde birilerine sürekli ulaştırmak için gayret edin. Sosyal medya bu hususta sizin en büyük destekçiniz olacaktır. Açıkçası ben alt üye ağımı en çok bu şekilde kazanıyorum. Netlioo'yu mümkün olduğunca yazarak anlatmaya çalışıyor ve bunu sürekli sosyal medyada paylaşıyorum. Sosyal medyada geniş bir ağınızın olması çok önemli.

Davet kodunuzu sistem üzerinden davet gönder linkini kullanarak birilerine mail atabilirsiniz. Netlioo'yu siz biryerlerde anlatmamışsanız bile davet kodunuzu mail olarak alan kişi netlioo'ya girecek ve ilgisini çekerse üye olacaktır. Zaten netlioo'da Nasıl Çalışır bölümü var. Netlioo'yu ziyaret eden kişi orayı okuduğu zaman zaten netlioo'yu büyük oranda anlayacaktır.

Altını çizerek söylüyorum arkadaşlar. En çok çalışma ağırlığınızı alt üye yapmaya verin. Ne kadar üye yaparsanız kazanma ihtimaliniz o kadar artacaktır.

İyi çalışmalar, bol kazançlar dilerim.

Üyelik için davet kodu: 20152015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder