24 Şubat 2015 Salı

En iyi twit atma programı hangisi?

2015 yılı itibariyle twitter üye sayısı 300 milyona merdiven dayadı. Bu tür sosyal ağların mobil olarak kullanılabilmesi ilgiyi ve kullanımı artırıyor. Tabi akıllı telefonların dagelişmesi bunun en etkili sebeplerinden bir tanesi.

Twitteri şahsi hesap olarak kullananların yanında farklı amaçlarla kullanan çok kişi var. Ticari olarak, reklam amaçlı, sosyal projeler amaçlı gibi birçok hesap açılıyor. Bu hesapların amacı çok fazla sayıda takipçiye sahip olmak. On binler, yüz binler hatta milyonlara varan hesaplar var.

Bu hesapları oluşturmak hiç de kolay değil. Tabi illegal yöntemlerle sağlanan sahte takipçiler değilse. Oldukça iyi bir emek vermeniz gerekiyor. Takipçi artırmanın birçok yöntemi vardır. Bunu daha sonraki makalelerimde anlatacağım. Diyelim ki çok ciddi sayıda bir takipçi kitlesine ulaştınız. İşte ondan sonra sorumluluğunuz artıyor. Sizi takip eden bu kitleye en iyi şekilde veri sunmanız gerekiyor.

Örneğin kitaplarla ilgili bir profil oluşturdunuz ve yüz bin küsür takipçiye ulaştınız. Bu takipçilerinize her gün kitaplarla ilgili tatmin edici bilgiler sunmalısınız. Hergün, bu işin pazarı, bayramı, tatili olmaz. İşim vardı, meşguldüm, hastaydım diyemezsiniz. Her gün onlarce twit atmak zorundasınız ve bu twitleriniz takipçilerinizin beklentilerini karşılayacak cinsten olmalı.

Peki yönettiğiniz hesap birden fazla ise... İşte o zaman sizi daha yorucu bir çalışma temposu bekliyor. Bunun için 24 saat internete bağlı olmalısınız. Her an hesapları kontrol altında tutup ara ara twit atmalısınız. Tek işiniz buysa sorun yok belki ama eminim tek işiniz bu değildir.

Tam da bu noktada bu işi yapacak yazılımlar devreye giriyor. Siz işinize gücünüze bakarken, dinlenirken, uyurken sizin yerinizie tüm bu işleri yapacak yazılımlar.

Bu konuda benim bu güne kadar kullandığım ve tecrübe ettiğim en iyi twit atma programı twitadder. Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Bilgisayarım 24 saat açık. Hesaplarım her 3 saatte bir twit atıyor. Tabi istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

Profilinizle ilgili twitleri not defterinde sıralayın ve twitadder programına yükleyin. Sonra twit atmak için saat ayarını yapın ve çalıştırın. Twitadder sizin için ayarladığınız şekilde twit atacaktır. Bu sayede siz farkında olmadan takipçi kitleniz günden güne büyüyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder