21 Şubat 2015 Cumartesi

Evden İş Yaparak Ek Gelir Elde Etmek


Muhakkak hepimizin ek gelire ihtiyacı var. İhtiyaç ayrı mesele, neden daha fazla kazanmayalım ki?

Bugüne kadar birçok yöntem duymuşsunuzdur. Belki de denediniz. Genelinde sorun şudur: işin üzerine ciddi bir şekilde eğilmek ve zaman harcamak. Zaten yeterli zamanımız olmadığı için bu konulara yöneliyoruz.

Herşey aynı mı kalıyor peki? Tabiki hayır. Eskiden ek işler yaparak kazanç sağlamak belki de çok zordu. Zaman ilerliyor ve teknoloji ve ticaret dünyası sürekli gelişiyor. İnsanlar çoğaldıkça tüketim ihtiyacı da artıyor. Bunun yanı sıra ticari hizmetler de teknolojiye ayak uydurarak hizmeti müşterinin ayağına kadar getiriyor.

Bu hizmetler ne kadar gelişse de bunlardan yararlanamayan teknolojiden yeterince faydalanamayan insanların sayısı Türkiye'de çok fazla. İşte bu noktada sizler devreye giriyorsunuz. Gelişen dünyayı takip eden girişmci insanlar. Neden sizler diyorum? Çünkü bu yazıyı okuyorsanız bir arayış içerisindesiniz ve girişimci bir ruha sahipsiniz demektir. Sizler tüketim çağındaki bu hizmeti insanlara sunarken de tabi ki kendi kazancınızı sağlıyorsunuz. Ne demişler, bal tutan parmağını yalar.

Çevremizde mutlaka vardır, bazı markaların temizlik, kozmetik, kişisel bakım ürünlerini satan kişiler. Genelde ev hanımları ilgilenir böyle işlerle. Ama pek de kolay değildir. Birincisi ürün çeşitliliğiniz sınırlıdır. Sadece bir firmanın belirli ürünlerini satarsınız.

Şimdi şöyle düşünün; öyle bir iş yapıyorsunuz ki, ürün sınırlamanız yok. Müşterinizin istediği herşeyi getirebiliyorsunuz. Giyimden kozmetiğe, elektronikten ev eşyalarına kadar sınırsız çeşitlilikte ürünler. Bunu yaparken de hiç sermaye bağlamamak nasıl olur sizce? Bence en cazip tarafı da bu. Gelire ihtiyaç duyduğumuza göre muhtemelen bir sermayemiz yoktur. İşte size bir avantaj daha; sizin satışını yaptığınız ürünün aynısı dışarda daha ucuz değil. Yani siz de cazip fiyatlarla hatta dışardakinden de uygun fiyata verebiliyorsunuz. Neden uygun fiyata almak varken daha fazla ödeyesiniz ki?

Birçoğumuzun aklından geçenleri tahmin edebiliyorum. Yine mi satış işi. Yine mi pazarlama. Hemen vazgeçmeyin. :) Şimdi size öyle bir sistemden bahsedeceğim ki, bu yazıyı okumayı bitirir bitirmez hemen mağazanızı açacaksınız. Öncelikle dev bir sanal mağaza açıyorsunuz. Size ait bir mağaza ve içinde hemen hemen her marka ve ürünü var. Bunu yapmak birkaç dakikanızı bile almıyor. Suya sabuna karışmıyorsunuz. Ürün geldi, satış yaptım, fatura, ödeme, kargo derdi hiçbiri yok. SAdece mağazanızın reklamını yapın ve insanlar sizin mağazanızdan kendileri alışveriş yapsın ve siz kar edin. Bu kadar basit mi demeyin. Daha da basit. Çevrenizde bunu beceremeyecek kadar sanal dünyaya uzak insanlar olabilir. Onlara da siz sipariş ederek yardımcı olabilirsiniz.

Mağazanızda neler olacak? Daha önce de dediğim gibi internetten satın alınabilecek herşey diyebilirim. Hem de bilmediğiniz marka ve ürünler değil. Zaten herkesin bildiği alışveriş yapılan teknosa, gittigidiyor, hepsiburda, sarar, mavi, bimeks gibi yüzlerce marka. Bütün bunlar sizin sanal mağazanızın içinde yer alacak.

Şimdi gelelim işin uygulama kısmına. Sistemin adı Netlioo. Öncelikle bir davetiye koduyla netlioo.com'a üye olun. (Davetiye Kodu: 20152015) Üyelik ücretsizdir. Üyelik aktivasyonu gerçekleştikten sonra ilk yapmanız gereken mağazanızı açmak olsun. Size benim mağazamı örnek olarak göstereyim. Mağazama gitmek için TIKLAYIN.

Mağazanızı açtınız diyelim peki ne kadar kazanacaksınız. Her markanın netlioo mağazanıza verdiği bir kar oranı var. O oranlar miktarınca kazanıyorsunuz. Mağazaların kâr oranlarını incelemek için TIKLAYIN.

Netlioo kullanımını burda uzun uzun anlatmaya gerek duymuyorum çünkü siteye üye olup giriş yaptığınızda zaten kısa sürede kavrayacaksınız. Çok çok basit. Ayrıca sitede nasıl çalışır bölümü var. Tüm detaylara oradan ulaşabilirsiniz.

Haydi şimdi netlioo'ya. Hemen kazanmaya başlayın. Şimdiden bol kazançlar dilerim.

https://netlioo.com/register/20152015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder