23 Şubat 2015 Pazartesi

İnternetten alışveriş yaparken Netlioo üyesi olmak neden önemli?


Sanal ticaret çığ gibi büyümeye devam ediyor. Uzmanların 2015 tahmini sanal alışveriş bütçesi 62 milyar TL. Türkiye'de her 5 kişiden biri internetten alışveriş yapıyor.

Sanal alışveriş arttıkça firmalar arasındaki rekabet de alıcıya indirimler, kampanyalar, ekstra puanlar gibi avantajlar sunuyor. Bugüne kadar sanal ticarette birçok avantajlar sunulnuştur fakat sanal alışverişlerde avantajlarda gelinen son nokta Netlioo'dur.

Netlioo sadece bir sektörde değil, alışveriş yaptığınız her sektörde size büyük indirimler sunar. Netlioo mantığı kısaca şudur;

Netlioo çatısı altındaki bizim gibi yüzbinlerce üye bir aile gibidir. Netlioo bu aile adına gider ve firmalarla anlaşma yapar. Biz tüm aile sizden alışveriş yaparsak bize ne avantaj sağlayacaksın? der. Tabi firma da bu kitleyi kaybetmek istemez ve Netlioo ailesine mahsus özel fiyatlar verir. Bu anlaşma sonucu Netlioo aile üyeleri alışverişlerini daha uygun fiyata yaparken, üyeliği olmayanlar bize göre daha yüksek fiyata alışveriş yaparlar.

Örneğin bir kişi Markafoni'den bir kaban alır. Fiyatı 215 TL varsayalım. Markafoni, Netlioo üyerlerine ürünleri % 9 daha uygun fiyata vermektedir ve siz aynı kabanı 195,35 TL'ye alırsınız. İşte bunun gibi, Netlioo üyelerine avantaj sağlayan 200 civarında firma vardır.

Netlioo üyeliğinin de ücretsiz olduğunu göz önünde bulundurusak, bu ailenin dışında kalmamak gerektiğini düşünüyorum. :)

Netlioo.com, Kazandıran Platform.

Önemli Not: Daha fazla avantaj için netlioo'ya davetiye kodu ile üye olunuz. Netlioo davet kodu: 20152015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder