21 Şubat 2015 Cumartesi

Netlioo’da sanal mağaza (dükkan) nasıl açılır?

Netlioo bize dünyanın en büyük sanal mağazasını açma imkânı sunuyor. Hem de sermayesiz ve teknik bilgi istemeden. Netlioo üye girişi yaptıktan sonra üst menüde bulunan sekmelerden Ayarlar sayfasına gidiyoruz.

https://netlioo.com/register/20152015

Ayarlar sayfasında Profil Ayarları sekmesinin altında Kişisel Bilgilerin bölümünde kişisel bilgilerinizi göreceksiniz. Buradaki ilk sırada bulunan ilk kutucuğa bir kullanıcı adı belirleyiniz.

https://netlioo.com/register/20152015

Burada oluşturduğumuz kullanıcı adı bizim sanal mağazamızın yani dükkânımızın link adresinde geçen isim olmuş oluyor. Mesela benim kullanıcı adım onlinealisveris Dükkânımın adresi ise https://onlinealisveris.netlioo.com olacak. Tıklayıp dükkânı inceleyebilirsiniz.

Kullanıcı adını belirledikten sonra netlioo sayfasının üst araç çubuğunda bulunan Dükkan linkini tıklayın.

https://netlioo.com/register/20152015

Dükkân linkini tıklayıp dükkan sayfanızı açın. Sayfanız açıldığında ilk olarak dükkâna bir başlık ve açıklama oluşturmamız gerekiyor. Dükkân sayfamızın sol üst köşesinde bulunan Ayarlar sekmesini tıklayın.

https://netlioo.com/register/20152015

Ayarlar sekmesini tıklayınca açılan sayfada Dükkân başlığı ve açıklama (slogan) oluşturun ve kaydedin. Artık sizin de internette bir sanal mağazanız var. Hayırlı olsun.

Bundan sonraki süreçte tek yapmanız gereken şey bol bol dükkânınızın reklamını yapmaktır. Dükkân linkinizi facebook ve twitter gibi sosyal medya hesaplarınızda paylaşın. Çevrenizdekilere adresinizi verip buradan alışveriş yapmalarını isteyin. İnternetten alışveriş yapan hemen hemen herkes zaten dükkanımızın içinde olan marka ve sitelerden alışveriş yapıyorlar. Tek yapmaları gereken sizin dükkanın içinden geçmeleri. Dükkanınızdan geçerek yapılan her alışverişten markaların sunduğu oranlarda pirim alacaksınız.

Benim sürekli internetten alışveriş yapan arkadaşlarım vardı. Onlara dükkanımın adresini verdim. Artık alışverişlerini yaparken o sayfadan geçiyorlar ve onların her yaptığı alışverişten ben pirim alıyorum.

İyi çalışmalar, bol kazançlar arkadaşlar.

Netlioo'ya üye olmak için Tıklayın

Netlioo’ya üye olmak için davet kodu: 20152015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder