22 Şubat 2015 Pazar

Neden daha fazla ödüyoruz?

https://netlioo.com/register/20152015

Dünyada 7,5 milyar, Türkiye'de 75 milyon insan var. Ne kadar çok insan o kadar çok ihtiyaç demektir. Ne kadar ihtiyaç, o kadar tüketim ve tüketim arttıkça üretim de çoğalacaktır.

Üretim ve ticaret söz konusu olunca rekabet kaçınılmazdır. Rekabetin birinci alternatifi ise uygun fiyatlar, indirimler.

Günümüzde bir sektörde binlerce firma var. Bu da binlerce farklı kalite ve fiyat demektir. İnternet dünyası bize bu kalite ve fiyatları karşılaştırıp en kaliteli ve en ucuzunu seçme imkanı sunuyor. O halde kaliteli ve uygun fiyatlar varken neden daha fazla ödüyoruz?

Dünyada yepyeni bir trend doğdu ve bize alışverişlerimizde hem karşılaştırarak kaliteyi seçmeyi hem de alışverişlerimizde indirim imkanı sunuyor.

Bu sistemin adı Netlioo. Her nereden alışveriş yapıyor olursanız olun, mesela gittigidiyor, hepsiburda, teknosa, mediamarkt, markafoni, neresi olursa olsun, netlioo üyesi olarak alışveriş yaptığınızda ürünü daha uygun fiyata alıyorsunuz. Evet bu avantaj için tek fark netlioo'ya üye olarak alışveriş yapmak.

Peki netlioo'ya bunun için bir ücret ödüyor musunuz? HAYIR. Sizden komisyon alıyor mu? HAYIR. Sadece netlioo üyesi olmanız yeterli. Alışverişlerinizi Netlioo ile yapın, kazançlı çıkın.

Netlioo.com... Kazandıran Platform...

Netlioo üyeliği için davetiye kodu: 20152015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder